Hier ook uw advertentie? Mail naar info@adcon.nl voor meer informatie.

De beste moppen over blondjes! 10-12-2007

Dom blondje bij de dokter

Een dom blondje komt bij de dokter en zegt: "Dokter, ik heb buikpijn." Waarop de dokter: "Is het accuut?" Blondje: "Nee, het is iets erboven"

Domme blondjes op het werk

Twee secretaresses (domme blondjes) zitten met elkaar te babbelen. Zegt de n tegen de ander: "H, er zit sperma in je haar". Waarop de ander antwoordt: "Weet ik, maar je hoeft toch niet alles van je baas te slikken".

Zwangerschapstest

Twee blondjes zitten met elkaar te praten. De een verteld dat ze gister een zwangerschaps test heeft gedaan. Zegt die ander: "Goh, waren het moeilijke vragen?"


Dom blondje bij de dierenarts

Een dom blondje koopt op de markt een hondje voor een tientje. Niks teveel zou je zeggen, maar thuis gekomen zet ze het hondje in de woonkamer op de grond en bekijkt het nog eens goed. Ze merkt dan pas dat het beestje maar drie pootjes en n oog heeft. Dat vind ze maar zielig en ze besluit met het diertje naar de dierenarts te gaan. De arts laat het beestje op de onderzoektafel plaatsen. Hij betast het hondje, luistert naar zijn hartslag en zijn ademhaling, zet een stap terug en vraagt met een bedenkelijke uitdrukking op zijn gezicht aan het blondje: "Zal ik hem maar afmaken?" Het blondje vraagt daarop aan de arts hoeveel dat kost. Het antwoordt in overweging nemend zegt ze vervolgens tegen de arts dat dat goed is en vertrekt. Een week later staat ze opnieuw bij de dierenarts voor de deur en vraagt: "En, is mijn hondje al af?"

Dom blondje met het vliegtuig

In een vliegtuig richting Montreal staat ineens een mooie blonde vrouw op en loopt van het economy-class gedeelte naar het business-class gedeelte en laat zich in zo'n comfortabele zetel vlijen. Een steward ziet dat en gaat er achteraan. Hij tikt de blondine op haar schouder en vraagt haar ticket. Na deze bestudeerd te hebben, zegt hij tegen de dame: Sorry mevrouw, maar dit is de business-class en u heeft een ticket voor economy-class. De blondine roept: Ik ben blond, ik ben mooi, ik ga naar Montreal en ik blijf hier zitten! De steward meldt dit voorval in de cockpit en de co-piloot gaat even polshoogte nemen. Mevrouw, zegt hij,aarschijnlijk heeft u de steward niet begrepen, maar uw ticket is niet geldig voor dit gedeelte van het toestel. U dient zich naar het economygedeelte te begeven. De vrouw roept: Ik ben blond, ik ben mooi, ik ga naar Montreal en ik blijf hier zitten! De co-piloot meldt dit aan de piloot en die zegt: Wacht maar even. Ik ben getrouwd met een blonde vrouw. Ik spreek ''blonds''De piloot gaat naar de blonde dame en fluistert haar iets in het oor. Zonder slag of stoot staat de vrouw op en begeeft zich onmiddellijk naar het economygedeelte.De steward en de co-piloot vragen de piloot hoe hij dat in godsnaam geflikt heeft.Simpel, zegt de piloot, ik heb tegen haar gezegd dat de business-class niet naar Montreal gaat...

Domme blondjes verdiepen zich in de natuur

Twee Arnhemse blondjes staan op een avond bij elkaar. Zegt de n: "Kijk hoe helder de zon aan de hemel staat." "Ach kom," zegt het andere blondje: "dat is de maan." "Nee, de zon!" "Nee, de maan!" De discussie hierover wordt eindeloos, totdat er op een gegeven moment een ander blondje aan komt... Eerste 2 blondjes: "Wat is dat daar aan de hemel: de zon of de maan?" Derde blondje: "Dat zou ik niet weten. Ik woon nog maar twee weken in Arnhem!"

Dom blondje aan het puzzelen

Een blondje belt haar vriend, met de mededeling dat ze een probleem heeft. "Wat is dan aan de hand?" vraagt hij. "Nou, ik heb een legpuzzel gekocht, maar ik vind 'm zo moeilijk. De stukjes passen totaal niet en ik kan de randen ook al niet vinden." "Wat moet de puzzel voorstellen?" vraagt de vriend. "Een grote rode haan," antwoordt ze. Hij besluit even bij haar langs te gaan. Bij de aankomst neemt ze hem mee naar de keuken, waar de stukjes op de tafel liggen uitgespreid. Hij kijkt er even naar en zegt dan met een diepe zucht: "Nou, stop die cornflakes maar weer in de doos, dan praten we er niet meer over."

Dom blondje in bed

Waarom staat er op het nachtkastje van een dom blondje een leeg glas en een vol glas water? En glas voor als ze dorst heeft en eentje voor als ze geen dorst heeft.

Dom blondje bij de koelkast

Waarom kijkt een dom blondje zo lang naar een pak sinaasappelsap? Op het pak staat geconcentreerd.

Domme blondjes in de lift

Er stonden twee blondjes in de lift en opeens bleef de lift vast zitten. Het ene blondje riep zo hard ze kon: "HELP! HELP!" Wilde het andere blondje even slim doen dus ze vroeg aan de ander zullen we samen roepen? Is goed... "SAMEN! SAMEN! SAMEN! "

Dom blondje bij de dokter

Een dom blondje komt bij haar dokter met klachten over pijn. "Waar doet het zeer?" vraagt de dokter. "Het doet overal zeer, u moet me helpen", antwoordt de vrouw. "Wat bedoelt u met overal?" vraagt de dokter, "wees eens een beetje specifieker." De vrouw wijst met haar wijsvinger naar haar rechterknie en gilt: "Auw, dat doet zeer." Daarna raakt ze haar linkerwang aan en gilt: "Ahh! Dat doet ook zeer." Daarna raakt ze haar rechter elleboog aan, "Oooh, zelfs DAT doet pijn", huilt ze. De dokter controleert haar gedurende een tijdje bedachtzaam en vertelt haar daarna de diagnose, "U hebt een gebroken vinger."

Domme blondjes en speeltjes

Waarom mag een dom blondje absoluut geen vibrator hebben? Dan breekt ze al haar tanden....

Dom blondje op vakantie aan het winkelen

Komt een blondje in een lederwinkel midden in Florida en zegt tegen de verkoper;"I want to have some crocedile leather boots" Dus die vent zegt:"ok, these one are $300,- and these are $500,-" Het blondje begint me een partij te schelden en zegt;"I will make my one boots for less money then you sell!" Het blondje gaat weer naar buiten en die kerel draait zich om. Een paar uur later als die kerel naar huis gaat komt ie langs het bekende aligator meer en ziet daar een vrouw met een joekel van een geweer staan. Hij denkt, het zal toch niet....., hij gaat kijken en jawel hoor, met schiet het domme blondje een krokodil van 4 meter neer en begint het dier op het drogen te slepen, kijkt om zich heen en legt hem bij die andere 10 neer geschoten krokodillen, waarop die vent zegt; "what are you doing?" waarop het blondje zegt "shit, this is number 11 and this one has also no boots on.........

Dom blondje en de matroos

Er staat een blondje aan de Westerschelde en wil erin springen. Komt een matroos voorbij en vraagt wat er aan de hand is. Ik zie het hier in Nederland niet meer zitten en wil er een eind aan maken. Zegt de matroos: Ga mee naar Amerika als verstekeling, kost niks, ik zal je eten en drinken brengen. Ze gaan aan boord en de matroos brengt enkele keren per dag eten en drinken. Ze worden gek op elkaar en bedrijven na het eten de liefde. Na enkele weken wordt ze gevonden door de kapitein. Ze vertelt dat ze verstekeling is, eten en drinken van de matroos krijgt en dat hij haar als dank mag naaien. Nou, zegt de kapitein, dan word je echt genaaid, want dit is de veerboot Breskens naar Vlissingen.

Domme blondje op haar begrafenis

Waarom wordt een dom blondje in een driehoekige kist begraven? Als het licht uitgaat, doet ze automatisch haar benen wijd!

Slim blondje!

Hoe heet een slim blondje? Een golden retriever.

Dom blondje op school

In groep acht van de basisschool zitten een rood-, bruin- en blondharig meisje. Wie heeft de grootste borsten? Het blonde meisje, want dat is 19!

Dom blondje in het theater

In een klein theater is een buikspreker bezig met zijn show. Via de pop op zijn schoot maakt hij allemaal grappen over domme blondjes. Dit valt bij zijn publiek goed in de smaak, want ze lachen naar hartelust. Op een gegeven moment staat er achter in de zaal een echt dom blondje op van haar stoel en begint te schelden. Ze zegt: "Verdomme, dat iemand door de haarkleur zo de grond moet worden ingetrapt, waar slaat dat nou op?" De buikspreker zegt hierna: "Mevrouw, sorry voor de overlast, maar het is gewoon voor de grap, het is cabaret?" Waarop het blondje zegt: "Man, hou toch je bek, ik heb het tegen dat jochie op je schoot!"

Dom blondje bestelt pizza

Een blondje bestelt een pizza. Wanneer de ober vraagt of hij de pizza in zes of in twaalf stukken moet snijden, antwoordt het blondje: "In zes stukken alstublieft. Twaalf stukken kan ik nooit op."

Dom blondje en de pil vergeten

Hoe noem je een dom blondje met meer dan n hersencel? Zwanger......

Dom blondje aan het gymen

Wat krijg je als een dom blondje de handstand doet? Een brunette die uit haar mond stinkt.

Dom blondje en haar grijze massa

Hoe sterven de hersencellen van een dom blondje ? Eenzaam.......

Dom, mooi blondje in de trein

Een jonge blonde schoonheid neemt plaats in de trein. Naast haar komt een man zitten die voortdurend naar haar uitdagende kledij zit te lonken. Zijn ogen dwalen over haar benen langs haar borsten. Het meisje pikt het niet langer en geeft de man een mep in het gezicht. Een poosje later probeert de man opnieuw zijn handen op haar benen te leggen waarna hij weer een mep op zijn kop krijgt. Bij de volgende halte gaat de blonde schoonheid door het raampje hangen om een luchtje te scheppen waarop de man plots rechtspringt, haar slipje aftrekt en haar gewoon vanachter pakt. De man vraagt hierop aan het meisje: "Waarom gaf je me daarnet twee meppen in het gezicht toen ik je maar net aanraakte en laat je nu gewillig toe dat ik je pak?" "Ah meneer", antwoordt het meisje, "wat er achter mijn rug gebeurt dat trek ik me niet aan h!"

Dom blondje en een foto

Wat is het verschil tussen een dom blondje en een foto? Een foto is ontwikkeld.

Dom blondje aan het snoepen

Hoe krijg je een dom blondje gek? Geef haar een zak M&M's en zeg dat ze die op alfabetische volgorde moet leggen.

Dom blondje op kantoor

Waarom krijgt een dom blondje maar maximaal 5 minuten pauze? Anders moet ze opnieuw ingewerkt worden..

Dom blondje sluit een lening af

Een blondje loopt een bank in Amsterdam Centrum binnen en vraagt om een lening. Ze zegt, dat ze voor 2 weken op zakenreis naar de Verenigde Staten moet en dat ze 10.000 euro nodig heeft. De bankbediende zegt dat de bank wel een onderpand nodig heeft voor de lening. Het blondje pakt haar autosleutels en overhandigt de man de sleutels van een gloednieuwe Rolls Royce, die voor het gebouw geparkeerd staat. De identiteit van het blondje wordt gecontroleerd en alles klopt. De bank gaat akkoord met de Rolls als onderpand voor de lening. Als ze weg is, hebben de directeur en zijn personeel een hoop lol over het feit, dat iemand een auto van een half miljoen als onderpand gebruikt voor een lening van maar 10.000 euro. Echt iets voor een blondje, is de lacherige opinie. En van de bankmedewerkers rijdt de Rolls in de ondergrondse garage van de bank en parkeert de auto daar. Na twee weken komt het blondje terug en betaalt netjes de lening terug, plus de rente van zo'n 45 euro. De bediende groet haar vriendelijk en zegt, dat ze blij waren zaken met haar te kunnen doen. Maar hij geeft aan, dat ze wel enigszins in verwarring zijn geraakt. Na haar vertrek hebben ze haar nog een keer nagetrokken en het bleek, dat ze multimiljonair is. Waarom wou ze in vredesnaam 10.000 euro lenen, terwijl ze zelf zo rijk is. Het blondje kijkt hem glimlachend aan en zegt: "Waar zou je anders in Amsterdam voor slechts 45 euro je auto voor 2 weken kunnen parkeren?

Dom blondje bij de koelkast

Waarom kijkt een dom blondje zo lang naar een pak sinaasappelsap? Op het pak staat geconcentreerd.

Dom blondje, de Kerstman en Sinterklaas

De Kerstman, Sinterklaas, een slim blondje en een dom blondje lopen over straat. Er ligt 50 euro op de grond. Wie pakt het op? Het domme blondje, de rest bestaat niet!